Recent Posts

15 Şubat 2010 Pazartesi

Haftanın Şampiyonları

San Jose
F. Verdasco def. A. Roddick 3-6, 6-4, 6-4

İlk 2 seribaşının finale çıktığı turnuvanın şampiyonu, evsahibi Roddick'i yenen Verdasco oldu. Bu zafer, Verdasco'nun 2009 Avustralya Açık sonrası top 10 oyuncularına karşı ilk galibiyeti olması açısından da önemli.

Costa do Sauipe
J.C. Ferrero def. Lukasz Kubot 6-1, 6-0

Bir diğer İspanyol Ferrero da Brezilya'da, Avustralya Açık'ın sürpriz isimlerinden Kubot'u finalde yenerek şampiyonluk yaşadı. Maçı izlemedim ama skora bakarsak hayli tek taraflı bir final olmuş.

Rotterdam
R. Soderling def. M. Youzhny 6-4, 2-0(Ret)

Youzhny'nin sakatlığı sebebiyle 2. setin ilk 2 oyunundan sonra çekildiği finali kazanan Soderling, 5. tekler şampiyonluğunu elde etti böylece.

Marsel İlhan'ın da turnuvadaki başarısından bahsetmek gerek tabii. Elemeleri geçerek ana tabloya kalmayı başaran Marsel, ilk turda da G. Garcia-Lopez'i eledi. 2. turda Youzhny'ye 6-4'lük 2 setle mağlup olsa da kazandığı 65 puanla sıralamada 9 basamak daha yükselerek 129. oldu.

Paris
E. Dementieva def. L. Safarova 6-7, 6-1, 6-4

Dementieva'nın servislerinde problem yaşamadığı bir gündü ; 3 set boyunca sadece bir kez servis kırdırarak maçı kazanmayı başardı ve bu yıl 2., toplamda ise 16. şampiyonluğuna ulaşmış oldu Rus tenisçi.

Pattaya
V. Zvonareva def. T. Tanasugarn

Evsahibi raketin boynu bükük ayrıldığı bir final de Thailand'da gerçekleşti. Geçen yılın şampiyonu Zvonareva, Thailandlı rakibini yenerek şampiyonluğunu korumayı başardı.

0 yorum:

Yorum Gönder