Recent Posts

22 Ocak 2010 Cuma

Sürprizlere Devam

Günün en büyük sürprizi Nadia Petrova'dan geldi ve Petrova 6-0, 6-1'lik setlerle turnuvanın önemli favorilerinden olan son Amerika Açık şampiyonu Clijsters'ı yenmeyi başardı.

Sezona Henin'i finalde yenerek Brisbane şampiyonluğuyla başlamıştı Clijsters. Avustralya'da da ilk 2 turda rahat galibiyetler aldı. Petrova'ya, üstelik de sadece 1 oyun alarak yenilmesi hiç normal değil. Maç sonu röportajında çok fazla hata yaptığını, Petrova'nın çok da fazla bir şey yapmasına gerek kalmadığını söylemiş Clijsters.

Kadınlar ana tablosunun 4. çeyreğinde ise seribaşları bir bir veda ediyor turnuvaya. Turnuvanın önemli favorilerinden Sharapova, Kirilenko'ya elenerek perdeyi açmıştı. Ardından 4. tura kadar yükselmesini beklediğim Cibulkova, V.King'e elendi ilk turda. Bu çeyreğin önemli isimlerinden Bartoli Jie Zheng'e, Jankovic de A.Bondarenko'ya elenerek 3. turda veda ettiler turnuvaya. Aynı çeyrekteki geçen yılın finalisti Safina ise beklediğimden daha iyi bir performansla ilerliyor. 4. turda Kirilenko'yu yenebilirse çeyrek finalde A.Bondarenko-j.Zheng maçının galibini de yenip yarı finale rahat bir şekilde yükselebilir Safina.

0 yorum:

Yorum Gönder