Recent Posts

2 Ocak 2010 Cumartesi

Sezon Açılıyor

ATP ve WTA güzel turnuvalarla 2010 sezonunu açıyor bu hafta. ATP'de sezonun kapanmasıyla açılması bir oldu zaten, özletmediler kendilerini fazla. Bu hafta Katar Open, Chennai Open ve Brisbane'de izleyeceğiz erkek tenisçileri. WTA'de ise iki turnuva var; Brisbane ve Auckland.

Brisbane'de Henin resmi olarak kortlara ilk kez dönecek. İlk turdaki rakibi ise Nadia Petrova. İlk turda merakla beklediğim diğer maç ise Dokic-Ivanovic mücadelesi.

İpek Şenoğlu da Dekmeijere ile birlikte Brisbane'de çiftlerde mücadele edecek; ilk turdaki rakipleri Hlavackova/Hradecka ikilisi. Bu turu geçtikleri takdirde muhtemel rakipleri ise turnuvanın 1 numaralı seribaşı Kudryavtseva/Makarova çifti olacak.

Erkeklerde ise 1 numaralı seribaşı olarak Roddick katılıyor turnuvaya. Onun da güzel başlayıp sakatlık sorunlarıyla biten 2009 sezonu sonrası nasıl döneceğini göreceğiz.

Brisbane Kuraları
Kadınlar
Erkekler

1 numaralı seribaşı olarak Pennetta'nın katıldığı Auckland ise nispeten daha zayıf kalacak Brisbane'in yanında.

Auckland Kurası
Kadınlar

Hindistan'daki Chennai Open elemelerinde Marsel İlhan da mücadele edecek. 4 numaralı seribaşı olarak katılacağı elemelerde şansı hayli yüksek. Ana tabloda elemelerden gelenlerin konumlarına bakarsak, geçen sene formunu yakaladığı dönemdeki performansını sergilerse güzel sonuçlar alabilir Marsel.

Chennai Open
Elemeler

Ana tabloda ise Soderling, Cilic, Wawrinka gibi isimler var. Katar'ın gölgesinde kalsa da güzel maçlara ev sahipliği yapacak gibi.

Chennai Open
Erkekler

EDIT: Katar Open kuraları da açıklandı.
Erkekler

0 yorum:

Yorum Gönder