Recent Posts

20 Ocak 2010 Çarşamba

Buraya Kadar

Marsel'in Gonzalez karşısında galip gelmesini beklemek fazla hayalci olurdu. Zaten skorun çok da önemli olduğu maçlardan biri değildi bu maç. Marsel İlhan Amerika Açık'tan sonra Avustralya Açık'ta da önce ana tabloya kalarak, sonra da 2. tura yükselerek çok büyük bir iş başardı.

Maçta da elinden geleni yaptı ve iyi bir performans gösterdi Marsel. Özellikle Gonzalez'in backhandine oynadığında pek çok hata geldi rakibinden. Ama tabi o forehandlerden ve zaman zaman düşse de servislerden kurtulmak kolay değil. Neticede 6-3, 6-4 ve 7-5'lik setlerle kaybetse de çok şey kazanıp ayrılıyor bu turnuvadan.

Şilili ve Türk seyircilerin tribün şovu maçın en dikkat çekici yanıydı sanırım. Ben çok eğlendim izlerken. Puan başlamadan önce susmakta biraz gecikseler de hayli renk kattılar maça. Şilililer de maç bitince meşale yakıp adeta futbol derbisine çevirdiler kortu. Marsel biraz daha ilerlesin koreografi ekipleri bile kurulur. :)

Yalnız bu coşkuyu abartanlar da olmuş sanırım. Avustralya Açık'ın sitesindeki bir yoruma göre ana haber bültenlerinde 35 Türk'ün taşkınlık sebebiyle dışarı çıkarıldığı haberleri yer almış. Tezahürat, forma filan iyi hoş da abartmamakta fayda var.

0 yorum:

Yorum Gönder