Recent Posts

18 Ocak 2010 Pazartesi

Avustralya'da İlk Büyük Sürpriz


Kuralar çekildiğinde Sharapova'yı, son formunu bilmemekle beraber, yarı final için yolu en açık isimlerin başında görüyordum. Hatta şampiyon olması muhtemel isimlerden biriydi bana göre. İyi kurasına rağmen ilk tur için zor bir isimle eşleşmişti gerçi. Yine de mağlubiyetini beklemiyordu eminim kimse. Kirilenko adaşı ve yakın arkadaşı Sharapova'ya acımadı ve 7-6, 3-6 ve 6-4'lük setlerle kazandı ilk tur maçını.

Kendisi maçı kaybetmesinde etken olarak görmese de Sharapova hala servislerinde çok büyük problem yaşıyor. Hala sakatlık öncesi formuna ulaşabilmiş değil. Kirilenko'yu ise bu kadar konsantre ve hırslı görmemiştim hiç sanırım. Umarım bu formu devam eder ve sadece bir büyük galibiyetle kapanmaz Avustralya serüveni.

Kapalı kortlar dışında diğer kortlardaki maçlar, alışık olmadığımız şekilde yağmur engeline takıldı ilk gün. Marsel-Grosjean maçı da yağmurdan nasibini alan ve bir türlü tamamlanamayan maçlardan biri oldu. İlk seti 6-4 kazanan Marsel 2. sette 4-2 öndeyken ve tekrar servis kırmak için şans yakalamışken bugüne ertelenen maç, Berdych-Haase maçından hemen sonra oynanacak kort 7'de.

0 yorum:

Yorum Gönder