Recent Posts

24 Kasım 2009 Salı

Safin'in Emeklilik Planları


Safin emekliye ayrılalı 2-3 hafta oldu ama gelecek adına çalışmalara başlamakta gecikmemiş. Rusya Tenis Federasyonu'nun iddiasına göre Safin, Rusya Olimpiyat Komitesi başkan yardımcılığı için son dakikada aday listesine dahil olmuş. Üç başkan yardımcılığı koltuğu için şu anki başkan yardımcılarının da olduğu 18 adaydan bahsediliyor. Yakın gelecekte adayların sunumları özel bir komite tarafından değerlendirilecekmiş.

Rusya Tenis Federasyonu Başkanı Shamil Tarpischev, Safin'in başta Kremlin Cup'ın statüsünün yükseltilmesi olmak üzere bazı uluslarası spor organizasyonları için çalıştığını, henüz bu konuda tecrübesiz olsa da aşamalar kaydettiğini söylemiş. Mizah gücüyle yüksek pozisyondaki insanlarla iyi iletişim kurabildiğini, sporu iyi bildiğini ve uygun eğitimleri de alarak Rusya Olimpiyat Komitesi için çok faydalı olabileceğini belirtmiş.

Safin birkaç gün önce de Djokovic ailesinin davetiyle Sırbistan'a gidip Nole'nin amcası ve Sırbistan Açık turnuva direktörü Goran Djokovic'le, henüz çok yeni olan bu turnuvanın nasıl geliştirilebileceğine dair fikir alışverişinde bulunmuş.

2 yorum:

onur dedi ki...

Uzun vadede bilmem ama kısa vadede Nole ile kayak yapmak var.

Ezgi dedi ki...

Gitsin tatil yapsın zaten, kaç aydır bıktım öldüm bittim diye söylenip duruyordu. :)

Yorum Gönder