Recent Posts

6 Kasım 2009 Cuma

Nerelerdeydin Sen Cutinelli?



Chiudinelli için bir haberin yorumunda gördüğüm "Cutinelli" tabiri çok hoşuma gitti. Esas hoşuma gidense kariyerinin sonlarına yaklaşırken yaptığı inanılmaz çıkışı ve performansı...


28 yaşındaki İsviçreli raket bu yılın başında 603. sırada bulunuyordu. Sakatlığı sebebiyle 2008 yılını boş geçse de kariyerinde bu seneye kadar 134.lükten ötesini görememişti. 2006'da Amerika Açık'taki 3. tur ve 2007'deki Avustralya Açık ilk turu dışında Grand Slam ana tablo başarısı da yoktu. Bu yıl da Avustralya'da ilk iki eleme turunu geçmiş 3. eleme maçında Hyrbaty'e yenilmişti. Wimbledon'da da 2. eleme maçında yenilerek ana tablo şansını kaybetmişti.

Çıkışı Amerika Açık'la başladı. Elemeleri geçerek 2. kez Amerika Açık ana tablosuna girmeyi başardı. İlk turda Starace'i, 2i turda dünya eski 8 numarası Youzhny'i elemeyi başardı İsviçreli ve son 32'ye adını yazdırdı. 3. turda ise Davydenko'ya yenilerek veda etti turnuvaya.

Yılın geri kalan bölümünde bu çıkışın tek bir turnuvadan ibaret olmadığını gösterdi; hala da göstermeye devam ediyor. Şu anda 73. sırada bulunan Chiudinelli, kendi evi Basel'deki Gasquet galibiyetiyle yanılmıyorsam ilk yarı finaline yükseldi ve sıralamada 50 küsürlere tırmanacak önümüzdeki hafta itirabiyle.

Final yolundaki engel ise çocukluk arkadaşı, Basel'de çiftlerde de birlikte oynadığı Federer olacak.



Basel'de ve Valencia'da yarı finalistler belli oldu. 4 maç da güzel olacak gibi..

Basel'de yarı final eşleşmeleri;

N.Djokovic - R.Stepanek
R.Federer - M.Chiudinelli


Valencia'da yarı final eşleşmeleri;

M.Youzhny - N.Davydenko
A.Murray - F.Verdasco

Basel'de beklenen Federer - Djokovic finalinin olacağını düşünüyorum. Valencia için tahminim ise Youzhny-Murray finali..

0 yorum:

Yorum Gönder