Recent Posts

28 Kasım 2009 Cumartesi

Londra WTF: 6. Gün

B grubunda bugün oynanan maçlarla Robin Round tamamlandı. Günün ilk maçında Djokovic Nadal'ı 2 sette geçmeyi başardı. Nadal'ın gruplardan çıkamayacağı maç öncesinde belli olmuştu zaten. Adeta grubun etkisiz elemanı oldu ve 1 set bile alamadan tamamladı grup maçlarını. Djokovic ise Soderling maçındaki mağlubiyeti sebebiyle kaderini akşam oynanan maça bıraktı. Djokovic'in yarı finale çıkabilmesi için Soderling - Davydenko maçını Soderling'in kazanması gerekiyordu.

Dün Murray'nin yaşadığı hayal kırıklığının benzerini bugün de Djokovic yaşadı. Soderling-Davydenko maçı, iki oyuncuyu da yarı finale çıkaracak şekilde sonuçlandı. Eğer Davydenko 2 sette kazansaydı grubu lider bitirecekti, 2-1 kazandığı için grup lideri Soderling oldu.

A grubunun 1.si Federer, B grubunun 2.si Davydenko'yla; A grubunun 2.si Del Potro B grubunun 1.si Soderling'le eşleşti yarı finalde. Maçlar yarın oynanacak.

Federer'in B grubundan yarı finale yükselen iki oyuncuya karşı da 12-0 gibi ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Davydenko aynı yaştaki rakibine karşı ilk galibiyetini arayacak Londra'da.

Del Potro ise bu maçı kazanırsa haftaya 4. oluyor sanırım.

0 yorum:

Yorum Gönder