Recent Posts

18 Ekim 2009 Pazar

Haftanın Şampiyonları



Shanghai'da şampiyon Nadal'ı 7-6 ve 6-3'lük setlerle eleyen Davydenko oldu. Davydenko müthiş oynuyor son zamanlarda, bugün de maçı başından sonuna kadar domine eden taraftı. Nadal'a göz açtırmadı adeta; gerçi Nadal'ın da göz açmaya pek niyeti yok gibiydi.

Ljubicic maçında aslında tehlike çanları çalmıştı Nadal için. Şans da yanındaydı bu turnuvada fazlasıyla. Sadece 9 winner üretebildi 2 set boyunca Nadal. İyi servis attığı puanları bile Davydenko'nun yönlendirmesine izin verdi. Özellikle forehandinde hiç alışık olmadığımız hatalar gördük. Nadal ilk sette set puanı yakalasa da, Davydenko'nun sevisini kırma şanslarını ele geçirse de bu maçı kazanamayacağı çok aşikardı. Bu sene sonuna kadar da çok farklı bir performans beklemiyorum açıkçası. Seneye yeni sezona nasıl başlayacağı ise bir çok sorunun cevabını bulmamızı sağlayabilir.

Shanghai, bu yılki 4. toplamda da 18. şampiyonluğu oldu Davydenko'nun. Kaybettiği sadece 5 final var kariyerinde; sert kortta ise yalnızca bir tane.



Kadınlar finallerinin ikisini de izlemedim. O yüzden sadece skor olarak bahsedebileceğim. Linz'de Wickmayer Kvitoya'yı 6-3 6-4 ile geçti. Genç Belkikalı bu yıl Estoril'den sonra senenin ve kariyerinin 2. WTA şampiyonluğuna ulaşmış oldu.



Osaka'da ise Stosur kariyerinin ilk WTA şampiyonluğuna ulaştı, finalde Schiavone'u 7-5 6-1 yenerek. Nihayet!!

0 yorum:

Yorum Gönder