Recent Posts

11 Ekim 2009 Pazar

Haftanın Şampiyonları



China Open'da erkekler şampiyonu Cilic'i 6-2 ve 7-6 ile geçen Djokovic oldu. Finale çıkarak 19 Ekim'de yapılacak sıralamada 3.lüğü Murray'den geri almayı garantileyen Djokovic, Nadal'ı rahat bir skorla yenen Cilic karşısında set vermeden maçı kazandı.

İlk sette durum 2-2'yken verilen yağmur arası sonrası korta daha iyi dönen taraf Djokovic'ti ve bu ara sonrası rakibine oyun vermeden ilk seti tamamladı Sırp raket. 2. setin hemen başında servis kırarak önemli bir şans yakalayan Cilic, bu şansını koruyamadı. 2. set ve maç, tiebreakte Djokovic'in iyi oyunuyla sonlandı.



China Open kadınlar şampiyonu ise bu yılki ilk finalini gören Agnieszka Radwanska'yı 6-2 6-4'lük setlerle yenen Kuznetsova oldu. Bugün Radwanska'nın karşısında çok iyi ve basit hataları abartmayan bir Kzunetsova vardı.

Radwanska'nın son 2 haftadaki performansı yılın geri kalanına oranla çok daha iyi. Tabii Doha bileti için sahip olduğu şansı değerlendirme çabası da etkili olmuş olabilir bu durumda.




Tokyo'da ise şampiyon sürpriz bir şekilde finale yükselen Rus Youzhny'i 6-3'lük 2 setle yenen Tsonga oldu. Dün vatandaşı Monfils'i 55 dakika süren maç sonunda üstün bir oyunla elemişti Tsonga ve ilk servisinde sadece bir puan kaybetmişti. Bugün de turnuva boyunca olduğu gibi servisleri çok etkiliydi ve Youzhny'e şans tanımadı.

0 yorum:

Yorum Gönder