Recent Posts

27 Ekim 2009 Salı

Haberler..Haberler...


Agnieszka Radwanska Doha mücadelesi için sakat ve yorgun oluşuna rağmen büyük bir efor sarfetmişti son turnuvalarda. Doha biletini alamadı ama geçen sene olduğu gibi yedekler listesinde bulunuyor bu sene de. Zvonareva'nın ardından 2. alternatif isim olan Radwanska Doha sonrası yüzük parmağından bir ameliyat geçirecekmiş. Babasının açıklamasına göre çok ciddi bir operasyon değilmiş ve 2-3 hafta sonra antrenmanlara başlayabilecekmiş.


22. sıraya kadar düşen ve çok kötü bir yılı geride bırakan Ana Ivanovic, yeni sezon hazırlıklarını Avustralya'da sürdürüyormuş. Ana'nın, 400 metrede olimpiyat şampiyonu olan Kathy Freeman'ın eski kondisyon koçu Avustralyalı Mark Mekgratom ile çalışmaya başlayacağı söyleniyor. Mekgratom'la , fitness ya da ağırlık değil korttaki hareketliliği ve vücut dengesi üzerinde çalışacakmış Ana.


Murray ile ilgili açıklamalarına bu hafta da devam eden Agassi, 2010 yılının Murray'nin kariyerinin nasıl şekilleneceğini göstereceğini düşünüyormuş. Nadal'ın toprakta avantajı olduğunu, ama eğer Murray elinden gelenin en iyisini yaparsa diğer oyuncuların hiçbirinin hiçbir zeminde onu yenmek için favori olmadığını söylemiş.


Mononükleoz ve tiroid problemleri sebebiyle uzun zamandır kortlardan ayrı kalan, hatta tenisi tamamen bırakacağı dedikoduları dolaşan Mario Ancic'in eylül ayında Harvard Üniversitesi'ndeki son kontrollerinde tamamıyla iyileştiği gözlenmiş. Önümüzdeki yıl kortlara dönmesi beklenen Ancic'in Avustralya Açık'a katılıp katılamayacağı henüz belli değil. Yeni sezona challengerlarla başlayıp Avustralya'yı atlama ihtimali daha muhtemel.

Ancic ayrıca 3 yıldır beraber olduğu Dolores Goles ile de yollarını ayırmış.


Amerika Açık'ı kazandığından beridir iyi bir görüntü çizmeyen Del Potro, sağ bilek sakatlığı sebebiyle Basel'deki turnuvadan çekildiğini açıklamış.


ATP turda son sezonunu geçiren, Petersburg ve sonrasında Paris'teki turnuvalarla tenis kariyerini noktalayacak olan Safin, ocak ayında Hong Kong'da gerçekleştirilecek "Tennis Classic"turnuvasında Maria Sharapova ve Vera Zvonareva ile birlikte Rusya takımında yer alacak.

2 kadın oyuncu ve emekliye ayrılmış 1 erkek oyuncudan oluşan 4 takım mücadele edecek bu turnuvada. Sharapova, Zvonareva ve Safin'den oluşan Rusya takımı dışında Avrupa takımını Wozniacki, Azarenka ve Stefan Edberg; Amerika takımını Venus Williams, Gisela Dulko ve Michael Chang; Asya takımını da Zheng Jie, Ayumi Morita ve Paradorn Srichaphan temsil edecek.


Safin, Gabashvili ile birlikte Warm Home Hayır Kurumu'nda çocuklarla buluşarak güzel birkaç saat geçirmiş. Çocuklara hediye ve oyuncak götüren ikili, her çocuğa gelecek adına iyi dilekler içeren birer not yazmışlar. Petersburg turnuvasının her yıl düzenlediği bu hoş etkinlikte, çocuklar da tenisçilere yaptıkları resimleri hediye etmişler.


0 yorum:

Yorum Gönder