Recent Posts

31 Ekim 2009 Cumartesi

Doha'da Final : Serena - Venüs



İlginç bir turnuvayı geride bırakmak üzereyiz. tüm tenisçilerin iyi bir tatile ihtiyacı olduğunu gösterdi bu turnuva. Sakat olmayan tenisçi yok adeta. İki maçın birinde mutlaka bir isim sakatlık sebebiyle maçtan çekiliyor.


Günün ilk maçında Venüs Jankovic'i 5-7, 6-3, 6-4 yenerek finale yükseldi. Digiturk sağolsun maçın büyük bölümünü izleyemedim.


2. maçta ise Wozniacki maça servis kırıp avantaj elde ederek başlasa da Serena bu avantajı korumasına izin vermedi. Sürekli servislerin kırıldığı sette, Serena set için servis atarken de servisini kırdırmasına karşın ilk seti kazandı.

Wozniacki'nin sakatlıktan kurtulamadığı çok aşikardı zaten, bu maçı kazanmasını beklemiyordum. Aslında oynayabilmesi bile çok zordu. Nitekim 2. setin başında servis kırıp 1-0 öne geçmesine rağmen maça devam edemeyip bıraktı Danimarkalı raket.

Bu sefer en azından gözyaşı yoktu, iki oyuncu sarılarak bitirdi maçı.

Wozniacki için çok iyi bir turnuvaydı. Bu noktaya şans eseri gelmediğini ve büyük bir gelişim içinde olduğunu gösterdi izleyenlere. Serena ise adeta 1 numara olduğunu ispatlamak ister gibiydi ve şu ana kadar turnuvanın en iyi ismiydi.

Finalde de ablasını mağlup edip turnuvayı kazanacağını düşünüyorum Serena'nın. İki kardeş aynı zamanda bugün çiftlerde de final için ter dökecekler.

0 yorum:

Yorum Gönder