Recent Posts

18 Ağustos 2009 Salı

Rogers Cup




Erkeklerde geçtiğimiz hafta Montreal'de oynanan Roger Cup, Del Potro'yu finalde yenen Andy Murray'nin oldu. Turnuva pek çok şeye şahit oldu; Nadal'ın uzun sakatlık süreci sonrası kortlara dönüşü, Roddick'in formunun Djokovic'in formsuzluğunun devam etmesi, Federer'in Tsonga'ya karşı final setini 5-1 öndeyken kaybetmesi, Murray'nin 2.lik koltuğunu devralması gibi...


Bu hafta da kadın tenisçiler Toronto'da Rogers Cup'ta sahne alıyor. Dün oynanan maçlarda Bartoli, Petrova gibi iki önemli isim turnuvaya veda etti. Sharapova kortlara döndüğünden beri neredeyse her turnuvada Petrova ile karşılaşıyor. Dün de ikisinin ilk tur mücadelesinde gülen taraf Sharapova oldu.


Bu turnuvada performansını en çok merak ettiğim isimlerin başında Kim Clijsters geliyor. Geçen hafta Cincinnati'de çok iyi bir performansla dönüp herkesi heyecanlandırmıştı. WC ile katıldığı Rogers Cup'ta da ilk turda elemelerden gelen Elena Baltacha ile karşılaşacak. 2. turdaki muhtemel rakibi ise Victoria Azarenka.


Pennetta da performansını merakla beklediğim isimlerden biri. Son turnuvalardaki başarısıyla ilk 10'a girebilen ilk İtalyan kadın tenisçi olmayı başardı. Bakalım bu çıkışı devam edcek mi?


İpek Şenoğlu/Yaroslava Shvedova çifti de ilk tur maçlarını rahat kazandı; ikinci turdaki rakipleri ise turnuvanın 3 numaralı seri başı Stosur/Stubbs çifti.

0 yorum:

Yorum Gönder