Recent Posts

21 Ağustos 2009 Cuma

Cincinnati'de Çeyrek Finaller




Cincinnati'de günün ilk maçı çiçeği burnunda 2 numara Andy Murray ile Julien Benneteau arasında oynandı. Maça çok iyi başlayan Benneteau, ilk setin son oyununda Murray'nin peşpeşe 2 çift hatasıyla servis kırarak ilk seti 6-4 kazandı. 2. sete de servis kırarak başlamasına rağmen bu avantajını koruyamadı ve seti 6-3 kaybetti. Son sette ise Murray çok rahat bir şekilde seti 6-1 kazanıp yarı finale yükseldi.
Maç çok uzun ralilere sahne oldu. Kalitesi yüksek sayılar yerinde iki oyuncunun da rakibinin direncini kırmaya çalıştığı, hataya zorladığı sayılar vardı maç boyu.

Federer, zorlu geçen Ferrer maçı sonrası bugün basit hatalarını azaltarak daha kolay sonuca gitti Hewitt karşısında. 6-3 ve 6-4'lük setlerle kazandı ama hala formundan çok uzakta. Bu tarz turnuvalardaki karnesine bakarak yarın Murray'e kaybedeceğini düşünüyorum. Geçen yıl da Kuzey Amerika turnuvalarında çok kötü bir Federer izlemiştik fakat Us Open'da asıl Federer'i gstermişti bizlere. Bu yıl da öyle olur umarım.

Djokovic de Simon'u 6-4 ve 7-5'le geçti. Dizinde sakatlık bulunan Simon, aslında beklediğimden de fazla direnç gösterdi. Djokovic-Nadal maçını gerçekten merakla bekliyorum.

Nadal, uzun sakatlık dönemi sonrası her maçta performansını ilerleterek yoluna devam ediyor. Berdych maçında diğer maçlara oranla kendine çok daha güvenen, etkili bir Nadal vardı ve maçı 6-4, 7-5 kazanarak yarı finale çıktı.

Yarı final eşleşmeleri şöyle;

R.Federer - A.Murray
R.Nadal - N.Djokovic

0 yorum:

Yorum Gönder