Recent Posts

21 Ağustos 2009 Cuma

Cincinnati 3. Tur




Federer bugün son zamanlardaki en kötü maçını oynadı sanırım. İlk sete servis kırarak başlamasına rağmen bu avantajını kullanamadı ve ilk seti 6-3 Ferrer kazandı. Federer 2. sette ilk sete göre daha iyi olsa da basit hatalarını sürdürdü; ama seti 6-3 kazandı. Son sette Ferrer, 2-1 öndeyken servis kırıp durumu 3-1'e getirdi; fakat bu avantajını hemen servis kırdırarak yitirdi. Ardından maç boyu çok tutuk gözüken Federer biraz canlandı ve seti 6-4 kazandı. Ferrer turnuvanın ilk turunda Wawrinka'yı, 2. turunda da Cilic'i elemişti. Bu maçta da özellikle kendi servis oyunlarında agresif olmaya çalıştı. Federer ise mükemmel birkaç winner dışında çok etkisizdi.

Federer'in rakibinin belirleneceği Hewitt-Querrey maçında ise gülen Avustralyalı Hewitt oldu. Querrey 2. tur maçında vatandaşı ve bu turnuvayı kazanacağını düşündüğüm Roddick'i yenmişti; fakat Hewitt'e karşı 3 set sonunda mağlup oldu (6-1, 2-6, 6-3).

Turnuvanın önemli favorilerinden, geçen yılın şampiyonu Murray, Stepanek'i 6-4 ve 6-1'lik setlerle eledi. İlk turda Verdasco'yu, 2. turda da Youzhny'i eleyen Garcia-Lopez 3. turda Fransız Benneteau'ya elenerek turnuvaya veda etti. Simon da ilk setini kaybettiği maçta Davydenko'yu 6-7 6-4 6-4 ile geçti.

Nadal, Mathieu maçında eski günlerinden sinyaller verdi. Çok güzel passing-shotlar ve ralliler izledik. 7-5 ve 6-2 kazanan Nadal, çeyrek finalde turnuvanın sürpriz ismi Guccione'ı eleyen Berdych ile oynayacak.

Cincinnati'de çeyrek final eşleşmeleri söyle;

R.Federer - L.Hewitt
A.Murray - J.Benneteau
N.Djokovic - G.Simon
R.Nadal - T.Berdych

Murray, Djokovic ve Nadal'ın rahat kazanacağını düşünüyorum. Federer-Hewitt maçı da Federer'in performansına bağlı. Biraz silkinir ve kazanmayı isterse çok güzel yarı final eşleşmeleri göreceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder