Recent Posts

20 Ağustos 2009 Perşembe

Ajde ?




Ana Ivanovic benim çok sempatik bulduğum, 2007-2008 yıllarındaki performansıyla geleceği adına çok umutlandığım ve izlemekten hayli keyif aldığım bir tenisçiydi. Sempatikliğinden hiçbir şey kaybetmedi ama henüz 21 yaşında olmasına rağmen gelişme göstereceğine gerilemeye başladı performansı.

"I'm so confused right now it doesn't matter. In the past two months, I changed it five or six times, trying to figure out what feels most natural."

...demiş Cincinnati'de geçen haftaki basın toplantısında. Servis stilini son iki ay içinde 5-6 kez değiştirmiş. Koçu, fitness antrenörü kim olacak belli olmadığı gibi servisi bile nasıl atacağı net değil henüz.

Toronto'da ilk turu 3 sette geçmişti Ana, 2. turda da Safarova'ya 3 sette elendi. Maçın izlediğim kısmında son zamanlara göre daha iyi bir performansı vardı. Özellikle 2.sette çok iyi returnler yaptı ama maç için servis atarken servisini kırdırıp 3. sette de elendi Safarova'ya.

Toparlanmasını beklemek bile çok gerçekçi gelmiyor şu an. Bulunduğu sıralamayı koruması bile başarı olur bu performansıyla sanırım.

0 yorum:

Yorum Gönder